Harjun Kiekko U16 Mestikseen!
27.12.2020 13:33 Uutiset / U16

Harjun Kiekko U16

Harjun Kiekko U16 Mestikseen!

Harjun Kiekon U16 selvitti tiensä hienosti syyskauden karsintasarjasta Mestikseen. Joukkue oli lopulta lohkossaan kolmas, saavuttaen 12 pelatusta ottelusta 8 voittoa maalierolla 73-50. Sarjataulukon järjestys määräytyi poikkeusvuonna otteluiden pistekeskiarvon perusteella, joka HaKilla oli 1.92. Viikingit JoVi oli lopulta aivan selvä ykkönen ja nousi pelaamaan kevääksi alempaa SM-sarjaa.

U16 joukkue kärsi syyskauden aikana hienoisesta pelaajapulasta rippikoulujen, sairasteluiden ja loukkaantumisten vuoksi. Nuorempien ikäluokkien mainiot lainapelaajat mahdollistivat kolmella kentällä peluuttamisen ja tasaisen suorittamisen viikosta toiseen. Hyvin haastavasta koronatilanteesta huolimatta joukkue onnistui välttämään taudin noudattamalla valtakunnallisia suosituksia ja ohjeistuksia esimerkillisesti. Syyskauden tavoitteen saavuttaminen ei olisi ollut mahdollista ilman koko ajan kohentunutta joukkuehenkeä, kovaa työntekoa kaukalossa ja sen ulkopuolella sekä hyvää valmennusta ja tärkeää tukea kotijoukoilta.

Vastuuvalmentaja Otto Saarimaa kehuu joukkuetta. Syksy on ollut joukkueelle hyvä ja palkitseva. Tulosta on tullut ja tavoitteena ollut Mestis-paikka on saavutettu. Pelaajat ovat ottaneet isoja kehitysaskeleita monella osa-alueella ja keväällä Koronan takia menetetty aika saadaksemme luotua hyvän joukkuehengen on saatu upeaasti kirittyä. Odotamme innolla kevään pelejä ja olemme erittäin onnekkaita, että olemme saaneet jatkaa harjoittelua rajoitusten puitteissa. Tavoitteet keväälle ovat korkealla. Nyt kun kinkut on sulateltu, on katseet käännetty kohti kevättä. Tavoitteenamme on Mestis U16 lopputurnaus.

Mestiksen ottelut käynnistyvät 13.1. Salossa Kiekkohaita vastaan. Mestis-joukkueita lisäksemme ovat JHT, Hokki, KalPa Akatemia, GrIFK, K-Kissat, KooKoo/Titaanit, KOOVEE, S-Kiekko ja K-Espoo EPS.

Tervetuloa seuraamaan joukkueen tunnelmia facebookissa Harjun Kiekko U16 | Facebook ja otteluja suoratoistopalvelu Twitchissä HarjunKiekkoU16 - Twitch.

Haluamme lämpimästi kiittää kuluvan kauden tukijoitamme: Kerabit Naturen, Liana Technologies, Katto 2000, MM-Huolto, Suomi Teline, Finnfalz, Ecopelti, Spimode, Suomen Seniorihoiva, Anpe, Uudenmaan Tilipalvelu, 78 Import, PH-Projektimestarit ja Kuljetus Töykkälä.


   
Lisää uutisia
Harjun Kiekko Ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat