Maskien käyttöä jäähalleilla pakolliseksi
25.9.2020 16:27 Uutiset / Pääsivusto

Maskin käyttö jäähalleilla pakolliseksi.

Koronatilanteen muuttuessa on maskisuosituksia päivitetty viranomaisten toimesta osin paikallisesti, osin koko maan tasolla.

Harjun Kiekon hallitus on tänään perjantaina 9.10.2020 tarkentanut seuran ohjeistusta koronatilanteeseen liittyen Suomen Jääkiekkoliiton julkaiseman ohjeistuksen mukaisesti. Jääkiekkoliiton tavoitteena on edelleen se, että jääkiekkoharrastus voisi jatkua ja sarjatoiminta pitää käynnissä. Nyt julkaistava ohjeistus on voimassa toistaiseksi.

Tilannetta seurataan edelleen päivittäin ja ohjeistusta muutetaan tarpeen mukaan.

  • kaikissa Harjun Kiekon järjestämissä otteluissa ja harjoituksissa tulee käyttää maskia. Ohjeistus koskee katsojia, kaikkia niin koti- kuin vierasjoukkueidenkin toimihenkilöitä, myös valmentajia paitsi heidän ollessa jäällä tai vaihtoaitiossa sekä Lohjan kioskin työntekijöitä. Pelaajille suositellaan maskien käyttöä hallin muissa tiloissa kuin pukukopeissa.
  • Pukukopissa ei toimihenkilöillä tarvitse olla maskia päällä.
  • Maskipakko koskee THL:n ohjeistuksen mukaan 15 vuotta täyttäneitä. Poikkeuksena ohjeistuksesta Nummelan halliyhtiö vaatii tällä hetkellä kaikilta halliin saapuvilta maskin, myös alle 15-vuotiailta. Asiasta neuvotellaan vielä halliyhtiön kanssa.
  • hallien katsomoissa tulee pitää huolta turvaväleistä. Mikäli Harjun Kiekon toimihenkilöt kohtaavat halleissa ilman maskia olevia aikuisia, tullaan heitä pyytämään ystävällisesti laittamaan maskit kasvoille tai tarvittaessa poistumaan tiloista.
  • Muiden kuin pelaajien, toimihenkilöiden ja valmennuksen oleskelua jäähallilla ei suositella, ja pelaajien saapuminen sekä poistuminen hallilta pyritään ohjeistamaan tämän mukaisesti.
  • Hallille ja muihin seuran tapahtumiin tullaan luonnollisesti ainoastaan täysin terveinä! Kädet pestään heti hallille saavuttaessa ja käsidesiä käytetään mahdollisuuksien mukaan.

Vieraspelimatkoilla myös joukkueiden kannattaa sisäilman kierron vuoksi käyttää maskeja linja-autoissa ja esim. vilkkailla taukopaikoilla. Mikäli juniorijoukkueet liikkuvat vieraspeleihin linja-autoilla, on hyvä miettiä onko kannustajia eli vanhempia nykytilanteessa hyvä ottaa kyytiin mukaan.

Muilta osin aiemmin julkaissut ohjeet pätevät edelleen: Lue tästä 9.10 päivitetty Suomen Jääkiekkoliiton ohjeistus http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/sa...


   
Lisää uutisia
Harjun Kiekko Ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat