Koronatiedote, päivitetty 8.1.2021
25.9.2020 16:27 Uutiset / Pääsivusto

Rajoitukset jatkuvat entisellään vielä tammikuussa.

Koronarajoitukset jatkuvat entisellään

Harjun Kiekon toiminta jatkuu 27. marraskuuta annettujen koronaohjeistusten mukaisesti 17. tammikuuta 2021 saakka ellei sitä ennen tule uusia ohjeistuksia. Harjun Kiekon hallitus seuraa ohjeistuksessa HUS:in, Lohjan kaupungin ja Vihdin kunnan sekä Jääkiekkoliiton ohjeistuksia.

Tarkennuksena aiemmin annettuun ohjeistukseen, harjoitusten pienryhmät tulee pyrkiä pitämään vakioina, millä varmistetaan jälleen mahdollisissa korona-altistuksissa tartuntaketjujen helpompi kartoittaminen.

Korona-ajan ohjeistukset

Harjun Kiekko on päättänyt jatkaa harrastustoimintaa niin Nummelassa kuin Lohjallakin. Joukkueiden liikkumista hallissa tullaan kuitenkin muuttamaan niin, että vältetään kaikkia mahdollisia eri joukkueiden välisiä kohtaamisia. Näihin liittyvät tarkemmat ohjeistukset jaetaan joukkueille viimeistään maanantaina. Lohjan jäähallissa ja Kisakalliossa harjoituksia jatketaan nykyisten koronaohjeistusten mukaisesti. Aikuisliikunta keskeytetään niin Nummelassa kuin Lohjallakin. Lohjalla harjoittelu on kielletty kaikilta yli 18-vuotiailta ja Nummelassa yli 20-vuotiailta.

  • Luistelu- ja kiekkokoulussa on ilmoittautuminen (max 20 henkilöä/ryhmä). Lisäksi suosituksena on, että varusteet puetaan mahdollisimman pitkälle valmiiksi kotona. Tiloissa olevilta vanhemmilta edellytetään maskin käyttöä. Vanhemmat tuovat lapset suoraan koppiin ja valmennus saattaa lapset lopuksi takaisin ulko-ovelle.
  • Lohjan jäähallin kioski on suljettu toistaiseksi.
  • kaikilla Harjun Kiekon harjoituksiin tulevilla pelaajilla ja toimihenkilöillä tulee olla maskit. Maskipakko koskee THL:n ohjeistuksen mukaan 12 vuotta täyttäneitä. Maskia ei tarvitse käyttää pukukopissa, pelaajapenkillä eikä jäällä.
  • Kaikki tarpeeton pelaajavaihto joukkueiden välillä edes harjoituksissa on edelleen kielletty.
  • Muiden kuin pelaajien, toimihenkilöiden ja valmennuksen oleskelua jäähallilla ei suositella, ja pelaajien saapuminen sekä poistuminen hallilta pyritään ohjeistamaan tämän mukaisesti.
  • Hallille ja muihin seuran tapahtumiin tullaan luonnollisesti ainoastaan täysin terveinä! Kädet pestään heti hallille saavuttaessa ja käsidesiä käytetään mahdollisuuksien mukaan.

   
Lisää uutisia
Harjun Kiekko Ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat