Tule mukaan Haki U8 iloiseen junioriporukkaan!
22.8.2020 17:26 Uutiset / U8

Haki U8 toivottaa innolla mukaan kaikki uudet jääkiekkoilijan alut!

Tervetuloa mukaan U8 2013-2014 syntyneiden (ent. G1) joukkueeseen kaudelle 2020-2021. Olemme iloinen nuorten jääkiekon ystävien porukka, missä tärkeintä on mukava yhdessäolo, liikunnan riemu ja tietysti uudet elämykset hienon lajin parissa.

Kokoonnumme treenaamaan yleensä pari kertaa viikossa, keskiviikkoisin Lohjalla ja sunnuntaisin Nummelassa ja mikä tärkeintä, pääsemme kokeilemaan sitä kaikkein hauskinta eli itse pelaamista harjoitusotteluiden muodossa jo loppuvuoden aikana.

Mikäli perusluistelu on jo hallussa ja intoa on, tule ihmeessä kokeilemaan harjoituksiin. Meidän huippu valmennusporukka pitää kaikista pelaajista huolta ja katsovat, että kaikki pääsevät kehittymään niin että motivaatio ja into pysyvät korkealla. Luistelun ja pelitaitojen lisäksi harjoitukset sisältävät myös muita oheistreenejä, kuten kehonhallintaa ja venyttelyä. Omista lätkävarusteista huolehtiminen ja varusteiden pukeminen ovat yhtä lailla tärkeä osa harjoittelua ja kasvattaa lapsia kantamaan vastuuta itsestään. Lasten tukena on kuitenkin aina myös iso joukko huoltajia ja joukkueen toimihenkilöitä, jotka huolehtivat lapsista niin harjoitusten kuin pelienkin ajan, vapauttaen vanhemmat tärkeisiin tehtäviin niin kannustajina kuin esim. toimitsijoina.

Tule rohkeasti mukaan iloiseen joukkoomme, muuta ei tarvitse kuin yhteydenotto joukkueenjohtajaan Päiviin. Lisätietoja joukkueen toiminnasta saat myös vastuuvalmentaja Jannelta, molempien yhteystiedot löydät tämän uutisen lopusta.

Lisätiedot:

Päivi Kauhanen
Joukkueenjohtaja
paivi.kauhanen(at)harjunkiekko.fi
p. 050 598 9560

Janne Tuominen
Vastuuvalmentaja
janne.tuominen(at)harjunkiekko.fi
p. 045 649 6412


   
Lisää uutisia
Harjun Kiekko Ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat