Viesti Harjun Kiekon toimijoille & vanhemmille
19.3.2020 13:15 Uutiset / Pääsivusto

Yhdessä olemme vahvoja.

Viesti Harjun Kiekon toimijoille & vanhemmille

Koronavirus on keskeyttänyt seuran sekä seuran joukkueiden yhteisen urheilutoiminnan määrittelemättömäksi ajaksi. Yhteistoiminta on tauolla ainakin 13.4 saakka. On hyvä muistaa, että kaikki harrastustoiminta on tauolla tällä hetkellä, eli lasten liikkuminen on vaarassa vähentyä huomattavasti ilman riittävää kannustusta ja ohjausta.

Meillä on edelleen tärkeä rooli lasten ja nuorten liikuttajina. Pelaajien harjoittelun ja ennen kaikkea kehittymisen ei pidä olla tauolla. Nyt on loistava hetki keskittyä eri fyysisten - sekä henkisten ominaisuuksien kehittämiseen. Annetaan meidän pelaajillemme parhaat mahdolliset työkalut kehittymiseen. Ole mukana innostamassa ja innostumassa!

Pyrin auttamaan kaikin keinoin. Tulen muun muassa kokoamaan teille hyödyllisiä linkkejä, videoita sekä materiaaleja, joista on teille toivottavasti apua ja joita voitte vapaasti hyödyntää sellaisenaan tai muokata omaan käyttöönne sopiviksi. Olkaa itse luovia, ja kehittäkää erilaisia tapoja aktivoida lapsianne esimerkiksi sosiaalisen median, erilaisten kilpailujen tai haasteiden avulla.

Olen käytettävissä, mikäli tarvitsette apua, ohjeistusta, innostamista tai muuta vastaavaa. Minut tavoitellaan parhaiten klo 11-15. Puhelinnumeroni on: 0400590910. Minulle saa myös laittaa meiliä osoitteeseen [email protected]

Avasimme Youtube - kanavan, johon tulemme lisäämään videoita. Kanavalle pääsee osoitteesta:

https://www.youtube.com/channel/UC95NGnJDwbSOE0yHs4pOdMw/videos

Jääkiekon kehityskeskus:

Osoitteesta https://iihce.fi/ löydät valtavan määrän erilaisia harjoitteita sekä muuta valmennusmateriaalia. Palveluun voi rekisteröityä ilmaiseksi, mikäli sinulla ei ole tunnuksia ennestään.

Voit kasata materiaaleista omia harjoitekokonaisuuksia ja tulostaa ne jaettavaksi pelaajille. Voit myös käyttää liitteenä olevia valmiita harjoitelistoja.

Omaa osaamistaan voi myös kehittää näppärästi lukemattomien luentojen avulla.

Alla oleva linkki on hyödyllinen liikkumistaitojen kehitykseen.

http://www.valmennustaito.info/taitokartta/liikkumistaidot.php

Yhdessä olemme vahvoja!

Ystävällisin terveisin,

Martin Andler

Taitovalmentaja


   
Lisää uutisia
Harjun Kiekko Ry
Kategoriat