Julkaistu: 21.10.2020 00.00

Koronaohjeistus 20.10.2020

Harjun Kiekon korona infokirje 20.10.2020 - OTTELUT PELATAAN TYHJILLE KATSOMOILLE!

Jääkiekkoliitto on tarkentanut koronaohjeistuksiaan Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS:in antamien suositusten mukaan. Ohessa muutamia lisäyksiä aiemmin julkaistuihin ohjeisiin:

  • Osallistujamäärä rajataan niin, että ottelutapahtumiin osallistuvat vain otteluiden pelaamiseen olennaisesti liittyvät henkilöt. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ottelut pelataan tyhjille katsomoille. Rajaus ei koske esim. Suomi-sarjaa, II-div ja U20 SM-sarjaa niiden seurojen osalta, jotka järjestävät lipunmyyntiä (ovat yleisötapahtumien rajoituksien piirissä)
  • Luistelu- ja kiekkokoulussa lapsen mukana saa olla maksimissaan yksi huoltaja / vanhempi. Pyrimme järjestämään myös lisää pukuhuoneita, jotta ryhmäkoot eivät kasva liian suuriksi. Lisäksi suosituksena on, että varusteet puetaan mahdollisimman pitkälle valmiiksi kotona. Tiloissa olevilta vanhemmilta edellytetään maskin käyttöä. Vanhempien tulee seurata tapahtumaa katsomotiloista.
  • Lohjan jäähallin kioski on avoinna toistaiseksi ainoastaan luistelu- ja kiekkokoulun sekä edustuksen otteluiden aikana.
  • Seura selvittää parhaillaan otteluiden yhtenäistä streamaus-ohjeistusta. Streamaus pyritään saamaan käyttöön kaikille halukkaille jo tulevan viikonlopun peleihin.

Muuten Harjun Kiekossa on voimassa 9.10.2020 seuran puolesta jaettu ohjeistus:

  • kaikilla Harjun Kiekon omiin ottelutapahtumiin ja harjoituksiin tulevilla pelaajilla, toimihenkilöillä ja katsojilla tulee olla maskit. Maskipakko koskee THL:n ohjeistuksen mukaan 15 vuotta täyttäneitä. Maskia ei tarvitse käyttää pukukopissa, pelaajapenkillä eikä jäällä. Poikkeuksena ohjeistuksesta Nummelan halliyhtiö vaatii tällä hetkellä kaikilta halliin saapuvilta maskin, myös alle 15-vuotiailta.
  • mikäli Harjun Kiekon toimihenkilöt kohtaavat halleissa ilman maskia olevia aikuisia, tullaan heitä pyytämään ystävällisesti laittamaan maskit kasvoille tai tarvittaessa poistumaan tiloista.
  • Kaikki tarpeeton pelaajavaihto joukkueiden välillä on edelleen kielletty. Pelaajavaihtoa tehdään vain vanhemmissa ikäryhmissä (U15 ja vanhemmat sekä maalivahdit) tarpeen mukaan.
  • Muiden kuin pelaajien, toimihenkilöiden ja valmennuksen oleskelua jäähallilla ei suositella, ja pelaajien saapuminen sekä poistuminen hallilta pyritään ohjeistamaan tämän mukaisesti.
  • Hallille ja muihin seuran tapahtumiin tullaan luonnollisesti ainoastaan täysin terveinä! Kädet pestään heti hallille saavuttaessa ja käsidesiä käytetään mahdollisuuksien mukaan. Seura tulee lisäämään käsidesipisteitä halleille lähipäivinä.

Vieraspelimatkoilla myös joukkueiden kannattaa sisäilman kierron vuoksi käyttää maskeja linja-autoissa ja esim. vilkkailla taukopaikoilla. Mikäli juniorijoukkueet liikkuvat vieraspeleihin linja-autoilla, on hyvä miettiä onko kannustajia eli vanhempia nykytilanteessa hyvä ottaa kyytiin mukaan.

Seuran uusimmat