A-nuoret, Suomi-sarja

HaKi - KaKiPo  8 - 4

Lohja

OTTELURAPORTTI HAKI A – KAKIPO 8-4 (3-1, 1-2, 4-1)

Kaarinalainen vastustaja oli saanut Harjulle mukaan vain 11 kenttäpelaajaa ja yhden maalivahdin ja ilmeisesti vastustajan vähälukuisuus sai tähtipaidat tuudittautumaan helppoon iltapuhteeseen. Edessä oli kuitenkin ihan täysi päivätyö.

Otteluun tultiin jälleen vauhdikkaasti ja hyökkäyspäässä saatiin paineistettua vastustajaa. Kuitenkin taas yksi hieman löysemmin pelattu tilanne, ensimmäinen paikka ja vastustaja johtoon niin kuin useassa aikaisemmassakin pelissä. Nopea kuittaus kuitenkin noin minuuttia myöhemmin jonka jälkeen mentiin hieman turhaan mukaan vastustajan vauhtiin. Erään kaksi lisämaalia mutta maalivahtien torjuntoja kuitenkin erässä meille kolme enemmän eli ihan parhaaseen rytmiin ei päästy.

Toisen erän alussa päästiin jo kolmen maalin johtoon mutta taas siirryttiin kävelyvauhtiin, jonka lisäksi otettiin melkoisen turhia jäähyjä. Tänään oli jälleen erittäin tiukka tuomarilinja ja siihen on vain pystyttävä sopeutumaan paremmin ja pysyttävä pois jäähyaitiosta. KaKiPo onnistui kaventamaan HAKI-johdon yhdeksi maaliksi kun kaksi erää oli pelattuna ja maalivahtien torjunnat erässä tasan 11-11.

Kolmanteen erään saapuikin sitten melkoisen tyylikkäästi liikkuva ja kiekkoa pitävä kotijoukkue ja voittajasta ei ollut enää missään vaiheessa epäselvyyttä. Maaleja tehtiin niin ylivoimalla, täysin kentällisin kuin tasavajaallakin ja erän ainoaksi kauneusvirheeksi jäi 17 sekuntia ennen loppua KaKiPon tekemä ylivoimamaali.

Ottelun kahdeksasta HAKI-maalista peräti viisi merkittiin puolustajille. Kyse ei ollut kuitenkaan hyökkääjien tehottomuudesta vaan kun KaKiPo puolusti todella tiiviisti oman maalin edustaa käytettiin viivaan jäävä tila erinomaisesti hyväksi, toimitettiin kiekkoa pakeille ja hyökkääjät menivät samalla maalin eteen tekemään maskia.

Tänään ei voittoon vaadittu nappisuoritusta mutta sunnuntaina haaste on jälleen astetta kovempi, kun Hyvinkään jäähallissa kohdataan HyRi klo 14.00. Sieltä voittoputkelle jatkoa ja aletaan olla jo melkoisen lähellä karsintaviivaa.