Haki U9 - iloinen lätkäjengi toivottaa tervetulleeksi mukaan!
5.5.2021 17:12 Uutiset / U9

Haki U9:ssä yhdistyy liikunnan ilo ja lätkän remut!

Se on täällä taas - nimittäin uusi lätkäkausi ja uudet kujeet. Pääasiassa vuonna 2013 syntyneistä koostuvat U9-joukkue on iloinen, nuorten jääkiekon ystävien porukka, missä tärkeintä on mukava yhdessäolo, liikunnan riemu ja tietysti uudet elämykset hienon lajin parissa.

Kokoonnumme treenaamaan kaksi kertaa viikossa, Nummelassa ja Lohjalla, ja jahka syksy koittaa treenien lisäksi pääsemme tietysti mukaan pelien kiehtovaan maailmaan, osallistuessamme Leijonaliigaan.

Mikäli perusluistelu on jo hallussa ja intoa on, tule ihmeessä kokeilemaan harjoituksiimme. Meidän huippu valmennusporukka pitää kaikista pelaajista huolta ja katsoo, että kaikki pääsevät kehittymään niin että motivaatio ja into pysyvät korkealla. Luistelun ja pelitaitojen lisäksi harjoitukset sisältävät myös muita oheistreenejä, kuten kehonhallintaa ja venyttelyä. Omista lätkävarusteista huolehtiminen ja varusteiden pukeminen ovat yhtä lailla tärkeä osa harjoittelua ja kasvattaa lapsia kantamaan vastuuta itsestään. Lasten tukena on kuitenkin aina myös iso joukko huoltajia ja joukkueen toimihenkilöitä, jotka huolehtivat lapsista niin harjoitusten kuin pelienkin ajan, vapauttaen vanhemmat tärkeisiin tehtäviin niin kannustajina kuin esim. toimitsijoina.

Tule rohkeasti mukaan ja ota vaikka kaverikin messiin. Muuta ei tarvitse kuin yhteydenotto joukkueenjohtajaan Päiviin. Lisätietoja joukkueen toiminnasta saat myös vastuuvalmentaja Jannelta, molempien yhteystiedot löydät tämän uutisen lopusta.

Lisätiedot:

Päivi Kauhanen
Joukkueenjohtaja
paivi.kauhanen(at)harjunkiekko.fi
p. 050 598 9560

Janne Tuominen
Vastuuvalmentaja
janne.tuominen(at)harjunkiekko.fi
p. 045 649 6412

Instagram: #harjunkiekko_2013


   
Lisää uutisia
U9
«  Syyskuu   »
Kategoriat