Julkaistu: 29.09.2020 00.00

Seuran hallituksen ohjeistus jäähalleille

Harjun Kiekon korona infokirje joukkueille - 29.9.2020

Harjun Kiekon hallitus on tarkentanut seuran ohjeistusta koronatilanteeseen liittyen. Ohjeistus perustuu THL:n ja Suomen Jääkiekkoliiton ohjeistuksiin ja on voimassa toistaiseksi. Tilannetta seurataan päivittäin ja ohjeistusta muutetaan tarpeen mukaan.

- Hallille ja muihin seuran tapahtumiin tullaan luonnollisesti ainoastaan täysin terveinä! Kädet pestään heti hallille saavuttaessa ja käsidesiä käytetään mahdollisuuksien mukaan. Seura tulee lisäämään käsidesipisteitä halleille lähipäivinä.

- Muiden kuin pelaajien, toimihenkilöiden ja valmennuksen oleskelua jäähallilla ei suositella, ja pelaajien saapuminen sekä poistuminen hallilta pyritään ohjeistamaan tämän mukaisesti.

- Kaikkien hallissa liikkuvien (paitsi pelaajien) suositellaan käyttävän kasvomaskia. Suositus koskee myös katsojia. Kasvomaskeja ei ole saatavilla halleilla, vaan maski tulee hankkia itse.

- Muutoksena aiemmin annettuun ohjeistukseen, terve pelaaja tai toimihenkilö saa osallistua Hakin tapahtumiin vaikka joku muu perheenjäsen olisi käynyt koronatestissä, eikä olisi vielä saanut testin tulosta. Mikäli perheenjäsenen testitulos olisi positiivinen, tulee asiasta informoida välittömästi joukkueenjohtajaa.

- Syyslomaleiri on peruttu, asiasta lähetetään erikseen ilmoitus ilmoittautuneille.

- Seura ei suosittele pelaajien osallistumista toistaiseksi muihin kuin oman seuran tilaisuuksiin tai sellaisiin tapahtumiin mihin saapuu pelaajien muistakin seuroista, ml. tyttökiekkotapahtuma Malmilla. Joona Tolvasen taitojäiden aloitus siirtyy myöhempään ajankohtaan. Myös seuran ja joukkueiden muut sisäiset tapahtumat, kuten vanhempainkokoukset, suositellaan hoidettavan etänä.

- Maalivahtijäät sekä Tedi Tiikeri luistelu- ja kiekkokoulu jatkavat toimintaansa toistaiseksi normaalisti, erikseen annettujen ohjeistusten mukaisesti. Näissäkin tapahtumissa pyritään välttämään turhaa oleskelua hallin muissa tiloissa kuin katsomossa.

- Koronaan liittyvissä kysymyksissä tulee kääntyä oman joukkueen joukkueenjohtajan puoleen.

Seuran uusimmat