Julkaistu: 01.05.2017 00.00

Muutoksia seuran organisaatiossa - Sam Vikström ei jatka juniorivalmennuspäällikkönä

MUUTOKSIA SEURAN ORGANISAATIOON

Sam Vikström ei jatka juniorivalmennuspäällikkönä – rekrytointiprosessi käyntiin.

Harjun Kiekon juniorivalmennuspäällikkönä kahden kauden ajan toiminut Sam Vikström lopettaa työt seurassa 1.5.2017 määräaikaisen työsopimuksen päättyessä. Kalkkiviivoille venyneistä neuvotteluista huolimatta seura ja Sam eivät päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksen yksityiskohdista.

Seuran puheenjohtaja Nina Ståhl: ”Olemme todella surullisia, että joudumme luopumaan Samista keväällä kun vihdoin saamme organisaatiomme muuten huippukuntoon Peetun aloittaessa valmennuspäällikkönä. Haluamme kiittää Samia hänen työpanoksestaan seuran eteen, ja joudumme käynnistämään rekrytointiprosessin uuden työntekijän löytämiseksi. Vaikka ajankohta aivan uuden kauden kynnyksellä onkin haastava, uskomme että löydämme kaipaamamme huipputekijän viimeistään kesän aikana ennen kuin kausi pyörähtää toden teolla käyntiin. Rekrytoinnissa pyrimme löytämään seuraan moniosaajaa, jonka tehtäviin kuuluu mahdollisesti niin jäällä tapahtuvaa toimintaa kuin toimistotehtäviä ja varainhankintaakin”.

Seura käynnistää rekrytointiprosessin välittömästi, hakuaikaa tehtävään on 1.6.2017 asti ja seura voi tarvittaessa jatkaa hakuaikaa tai päättää rekrytoinnin välittömästi löytäessään tehtävään sopivan henkilön.

Lisätietoja tehtävästä 2.5. alkaen seuran puheenjohtaja Nina Ståhlilta (puh. 0400-734 483 / [email protected]) ja hakemukset palkkatoiveineen samaan sähköpostiosoitteeseen.

Seuran uusimmat