Harjun Kiekko seurayhteistyöhön KJT:n naisten ja tyttöjen kanssa
Julkaistu: 29.09.2016 00.00

Harjun Kiekko seurayhteistyöhön KJT:n naisten ja tyttöjen kanssa

Länsi-Uusimaalainen Harjun Kiekko ry ja Keski-Uusimaalainen KJT Hockey ry ovat solmineet naisten ja tyttöjen pelaajaliikennesopimuksen kaudelle 2016-2017. Nyt solmittu pelaajaliikennesopimus mahdollistaa yhteistyön KJT:n naisten SM-sarjajoukkueen ja HaKi:n naisten Mestis – karsintajoukkueen välillä sekä yhteistyön myös tyttöjoukkueissa.

Harjun Kiekon naisten joukkue perustettiin, jotta tyttöjen pelaajapolku jatkuisi aina aikuisiin saakka. Harjun Kiekon tavoite on lisätä naisten pelaajamäärää ja vakiinnuttaa joukkueen toiminta myös tuleville vuosille. Harjun Kiekolla on pelijoukkueet edustuksen lisäksi naisten harrastesarjassa, D-, E- ja F-tytöissä.

KJT ei osallistunut omalla Akatemia-joukkueellaan naisten Mestis-karsintaan vielä tällä kaudella. KJT:n tulevaisuuden suunnitelmissa on kuitenkin jatkossa rakentaa myös naisten Mestis-karsintajoukkue Keski-Uudellemaalle SM-sarjajoukkueen kanssa samaan toimintaympäristöön. Mahdollista sen sijaan on, että KJT Akatemia osallistuu vielä myöhemmin tällä kaudella naisten Suomi-sarjaan. KJT:lla on pelijoukkueet C-tyttöjen SM-karsintasarjassa, D-, E, ja F-tytöissä.


Lisätietoja yhteistyöstä:

KJT Hockey ry, Naisten urheilupäällikkö Johanna Pelkonen, 040-729 2704 tai [email protected]

Harjun Kiekko ry, Junioripäällikkö Sam Vikström, 0440-999272 tai [email protected]

Seuran uusimmat