Mestiskarsinnassa tiukka tappio TPS Akatemialle
Julkaistu: 15.10.2018 00.00

Sunnuntaina vastaan asettui TPS Akatemia jonka kanssa kauden aiemman pelit ja harjoituspelit olivat olleet melko tasaisia. 1. erä lähti hyvin kotijoukkueen osalta liikkeelle ja peli oli tukevasti omissa käsissä. Tästä huolimatta TPS kuitenkin pääsi tekemään erän puolivälissä ensimmäisen maalin. Erän loppupuolella Arttu Oksanen kuitenkin pääsi sivaltamaan lähietäisyydeltä tasoituksen 1-1 tämän ollessa myös tilanne 1. erän jälkeen. 2. erä jatkui hieman enemmän TPS painoitteisesti ja vieraat menivätkin 1-2 johtoon ajassa 27.35. Tämä ei kuitenkaan B.nuoria lannistanut ja Juuso Harmanen pääsi kuittaamaan rystyllä etu yläkulmaan vajaa viisi minuuttia myöhemmin. Erän loppupuolella Tuukka Lilja pääsi vielä alivoimalla puolittain karkuun, mutta vastustaja kooukkasi viimehetkellä karkulaisen pois pelistä. Tästä moni oikeudenjakaja olisi voinut antaa jopa rangaistuslaukaksen, mutta tällä kertaa ei tullut edes 2min rangasitusta. 3. erä oli meiltä ehkä vaikein erä vaikka lopulta saimmekin vielä muutaman hyvän paikan 6 vs. 5 pelissä. TPS kuitenkin pääsi viimeistelemään loppunumeroiksi 2-4 voiton tyhjään maaliin.

Seuraavana viikonloppuna onkin vain yksi vieraspeli GRIFK:ta vastaan.