A-nuoret, Suomi-sarja

HaKi - KaKiPo  6 - 5 VL

Lohja

HAKI - KaKiPo 6-5 (2-2, 2-2, 2-1)

Lohjan sunnuntai-illasta saattaisi Jutilakin käyttää jo nimitystä "rilleri" kun voittotili avattiin KaKiPon kustannuksella. Ottelun alkuun tultiin jälleen terävästi ja jo kahden minuutin jälkeen johtoon - ensimmäistä kertaa tällä kaudella! Pari minuuttia myöhemmin KaKiPo sortui jäähyyn, taululle ylivoimalla jo 2-0 ja kaikki näytti hyvältä. Puolustuspelin vaikeus nosti kuitenkin taas päätään kun vastustaja sai kiekon syvälle meidän alueelle, puolustaminen meni perässä juoksemiseksi ja KaKiPo nousi kavennusmaalilla mukaan peliin. Ja erän lopulle vielä täysin samanlainen tilanne eli erätauolle tasatilanteessa.

Heti toisen erän alkuun meille jäähy mutta jäähyn aikana maaliteosta vastasikin tähtipaitainen kotijoukkue. KaKiPo kuitenkin tasoitti, sitten jälleen johtoon ylivoimalla mutta vain reilua minuuttia myöhemmin vastustaja taas tasoihin ja tässä tilanteessa myös erätauolle.

Kolmannen erän ensimmäinen vaihto ja vastustaja päästettiin johtoon ensimmäistä kertaa pelin aikana. Tasoitusmaali antoikin sitten odottaa itseään loppuhetkille asti kunnes kellossa oli enää vajaat neljä minuuttia jäljellä. Sen jälkeen onnistuttiin todella hyvin paineistamaan KaKiPoa heidän kenttäpäädyssään joka toikin tullessaan vastustajalle koukkaamisjäähyn ajassa 58.57. Ylivoimaa tarvittiin vain parikymmentä sekuntia ja voittomaali näki päivänvalon, samalla jätettiin pysyvästi sarjan jumbopaikka ja päästään katselemaan mitkä joukkueet tulevat sarjataulukossa selkä edellä vastaan.

Ehjään 60-minuuttiseen ei päästy vielä tänäänkään ja puolustuspelissä on melkoisesti tekemistä. Nyt homma ei jäänyt kuitenkaan yrityksen puutteesta kiinni kun revittiin, raastettin ja taklattiin joka lisäksi laukauksia peitettiin vähintään kiitettävästi. Myös vastuuta kannettiin ihan eri tavalla kuin aikaisemmissa peleissä eikä odotettu että ratkaisija löytyisi vierestä.

Aikaisemmissakin otteluraporteissa on kirjoitettu että "tästä on hyvä jatkaa" mutta onhan se voittopelin jälkeen helpompaa!